Brugge

Brugge

Eerste schepen Stad Brugge

Bevoegd voor ruimtelijke ordening, huisvesting, jeugd en Brugge studentenstad

Ga naar mijn 'Federaal parlement'-blog

Vama Veche 2015

EntrepotGeplaatst door franky demon 09 jun, 2015 09:21:58
Van dinsdag 30 juni tot en met zondag 5 juli maakt Het Entrepot van de 'Botanieken Hof' opnieuw het unieke decor voor het gratis zomerfestival Vama Veche, dat ondertussen al aan de negende editie toe is.

We maken er dit jaar een totaalpakket van, met voor elke leeftijd wat wils. 's Namiddags doorlopend kinderpret met Circusatelier Woesh - die een open piste organiseert - en Atelier recup. ‘s Avonds is er live muziek en zijn er performances. Trouw aan onze rol als ontdekkingsfestival programmeren we opnieuw heel wat jong talent, dat ongeduldig staat te trappelen aan de rand van de doorbraak.

Na een lange periode van restauratie werd de kiosk in het Astridpark dit voorjaar opnieuw in gebruik genomen. Vama Veche geeft de in eer herstelde kiosk dan ook met plezier in hoofdrol dit jaar. Elke avond zal er om acht uur een kioskvoorstelling plaatsvinden.


Ook nieuw dit jaar: het Vama Veche Parkrestaurant! Chef Ben en zijn team serveren elke avond vanaf 18u een smakelijke Vama Veche-dagschotel. Na het aperitief op ons terras hoef je dus niet meer naar huis te hollen om snel iets binnen te spelen voor de optredens beginnen, je kan gewoon plaatsnemen in het restaurant voor een Vama Veche-schotel (ook veggie).

Kwestie van de zomer in schoonheid in te zetten!

Elke dag van 14u tot 01u

GRATIS toegang  • Reacties(0)//brugge.frankydemon.be/#post280