Brugge

Brugge

Eerste schepen Stad Brugge

Bevoegd voor ruimtelijke ordening, huisvesting, jeugd en Brugge studentenstad

Ga naar mijn 'Federaal parlement'-blog

Relax festival brengt tropische stranden naar Brugge !

JeugdGeplaatst door franky demon 16 jun, 2015 15:19:32

Op dinsdag 23 en woensdag 24 juni kunnen middelbare studenten tussen 12 en 17u in echte beachstyle relaxen in het Albertpark.

Dit jaar pakken we het groots aan want het Relax Festival van vorig jaar dat op 1 dag doorging wordt nu uitgebreid naar 2 dagen. Zo hopen we nog meer studenten na een periode vol examenstress te laten genieten van de vakantie. Niet alleen duurt het festival langer, er zijn ook veel meer knalactiviteiten te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een zwembad met aquarollers, een workshop teenslippers maken, heel wat verschillende sporten en een extreme zone met echte zotte opblaasbare attracties zoals de demolition extreme. Dit is een attractie waarbij jongeren elkaar van de opblaasbare constructie kunnen kegelen.

Relax is ook het moment waarop de studenten samen met hun vrienden kunnen uitblazen in de chillzone vol met comfortabele zitzakken en hangmatten. Hebben ze toch zin om de zitzak te verlaten, dan kan een spelletje frisbee of Kubb voor de nodige beweging zorgen.

Opkomende honger en dorst kan aan een zacht prijsje gestild worden aan de bar.


Relax Festival is een gratis festival dat wordt aangeboden door Stad Brugge en is een samenwerking tussen de Brugse Preventiedienst en Jeugddienst. Uiteindelijk wordt een bedrag van ongeveer 8.000 euro geĆÆnvesteerd in dit 2 daagse evenement.

  • Reacties(0)//brugge.frankydemon.be/#post283