Brugge

Brugge

Eerste schepen Stad Brugge

Bevoegd voor ruimtelijke ordening, huisvesting, jeugd en Brugge studentenstad

Ga naar mijn 'Federaal parlement'-blog

Leerlingen worden uitgedaagd: Relax!

JeugdGeplaatst door franky demon 25 mei, 2016 09:34:38

Op donderdag 23 en vrijdag 24 juni is er RELAX in het Albertpark. Dé plek voor jongeren van het 1ste tot 3de middelbaar om na de examens de vakantie stressvrij in te zetten! Na het succes van vorig jaar gaat Relax opnieuw 2 dagen door, want afhankelijk van school tot school leggen de meeste studenten op 23 of 24 juni hun laatste examen af.

Om het programma samen te stellen trok de jeugddienst dit voorjaar het centrum in om de jongeren hun wensen in kaart te brengen. Hoog op de verlanglijst stond een portie extreme fun met een aantal zotte opblaasbare attracties. De demolition extreme, waarbij je door middel van een wreckingball elkaar van je verhoog probeert te duwen of de flip-it waarbij je met je vrienden in een opblaaskubus kruipt en die probeert naar de andere kant te ‘flippen’.

Jongeren kunnen er chillen met hun vrienden in de zitzakken, hangmatten en een zetel van 5 meter lang. Ze kunnen er genieten van de achtergrondmuziek en plaatsnemen aan de bar.

Maar er is meer! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest relaxte klas/vereniging of vriendengroep. Want die groep vrienden (max. 20 personen) kan een echte VIP-treatment winnen op het festival zelf. De prijzenpot bestaat uit reserved seating op de grootste zetel van Brugge (5m lang en 2m hoog), free drinks en gratis Bocca lunch.

Hoe deelnemen?

We vragen aan de studenten om voor of tijdens de examenperiode een relaxte foto te nemen van je vriendengroep. Toon ons hoe jullie ontspannen en maak kans op dat VIP-pakket. Deelnemers kunnen via facebook of snapchat hun foto naar de Jeugddienst doorsturen. Die foto komt in het album en de foto die op 23 & 24 juni de meeste likes heeft, wint.

Meer info op www.jeugddienstbrugge.be/relax of op de facebookpagina van jeugddienst Brugge.

  • Reacties(0)//brugge.frankydemon.be/#post371