Brugge

Brugge

Eerste schepen Stad Brugge

Bevoegd voor ruimtelijke ordening, huisvesting, jeugd en Brugge studentenstad

Ga naar mijn 'Federaal parlement'-blog

De winnaars zijn gekend!

Brugge, studentenstadGeplaatst door franky demon 14 mrt, 2017 14:20:57

Studenten uit het hoger onderwijs in Brugge werden de voorbije maand uitgedaagd om deel te nemen aan de zesde editie van de fotowedstrijd van Brugge Studentenstad.

Alle ingestuurde foto’s verschenen op de facebook-pagina van ‘Brugge Leeft’, waar liefhebbers hun favoriete foto’s konden “liken”. De wedstrijd leefde onder studenten. 35 studenten reageerden enthousiast en stuurden in totaal 77 foto’s in. Dat zijn er 14 meer dan vorig jaar. Een succes dus!

Geen wedstrijd zonder winnaars. Uit de foto’s werden drie verdiende laureaten gekozen. De foto’s verdwijnen niet zomaar in een archief. De winnende foto wordt gedrukt op bierviltjes ter promotie van Brugge Studentenstad. Op die manier wordt Brugge Studentenstad gepromoot vanuit de studenten zelf.

Een jury, bestaande uit medewerkers van de studentenvoorzieningen van de hogescholen en de stad Brugge gaven elk hun favorieten aan en cartoonist Marec pikte er de drie winnaars uit en plaatste ze in volgorde.

- De derde plaats gaat naar Gabriela Doina uit het Europacollege. Zij wint een Fnac-bon van 150 euro.

- De tweede plaats is voor Arno Verougstraete uit VIVES. Ook hij wint een Fnac-bon ter waarde van 150 euro.

- De eerste prijs gaat ten slotte naar Mihael Mihov, eveneens uit het Europacollege. Mihael is erin geslaagd om het bekende Brugge op onherkenbare wijze vast te leggen. Technisch gezien is zijn foto ook de beste. Hij wint een Fnac-bon ter waarde van 150 euro en zijn foto wordt hét campagnebeeld van Brugge Studentenstad en wordt gedrukt op bierkaartjes.

De winnaar van de publieksprijs is Phaedra Staels uit Howest. Met haar foto haalde ze maar liefst 1453 likes! Een ongezien aantal mensen kon zij warm maken voor haar knap geschoten beeld. Van Guido NV krijgt ze een verrassingspakket.


Proficiat aan alle winnaars!

Het grote aantal inzendingen toont aan dat het studentenleven in Brugge meer en meer bloeit, en we de naam ‘Brugge Studentenstad’ zeker waardig zijn.  • Reacties(0)//brugge.frankydemon.be/#post436