Brugge

Brugge

Eerste schepen Stad Brugge

Bevoegd voor ruimtelijke ordening, huisvesting, jeugd en Brugge studentenstad

Ga naar mijn 'Federaal parlement'-blog

Vakantiewerking Kwibus organiseert Halloweentocht op 5 locaties

JeugdGeplaatst door franky demon 19 okt, 2017 09:48:21

Vrijdag de 13de leek ons het perfecte moment om de nieuwe Halloweentocht van vakantiewerking Kwibus voor te stellen in Basisschool De Pannebeke.

Op dinsdag 31 oktober maken kinderen, tussen 4 en 12 jaar, samen met hun ouders en onze animatoren, een tocht door de wijk. Onder het motto ‘snoep of je leven’ gaan ze op zoek naar lekkers.

We vragen aan de kinderen om zich te verkleden in het meest griezelige waaraan ze kunnen denken… Trek je mooiste heksenkleed of vampierenkostuum aan en haal de schminkdoos boven. Het kan er niet griezelig genoeg uitzien. Om de kinderen hier vandaag al wat inspiratie te geven, delen we alvast enkele leuke halloweenmaskers uit.

Kinderen en ouders kunnen doorlopend van 17u30 tot 21u langskomen op onze 5 Kwibus-locaties.

Oranje VZW zorgt in basisschool De Triangel op Sint-Andries en hier in basisschool De Pannebeke voor leuke activiteiten en een spannende tocht. Dit zijn 2 locaties waar kinderen met en zonder beperking van harte welkom zijn.
De andere locaties zijn:


Kwibus Sint-Kruis

Leopold Debruynestraat 56

8310 Sint-Kruis

Kwibus Sint-Michiels

Sint-Michielslaan 33

8200 Sint-Michiels

Kwibus Sint-Pieters

Karel Ledeganckstraat 3

8000 Sint-Pieters

Om van deze Halloweentocht een succes te maken, doe ik graag een warme oproep naar de buurt toe! Binnenkort valt een brief met affiche in de bus. Door de affiche uit te hangen, geef je aan dat de kinderen bij jou mogen aankloppen.

Buurtbewoners kunnen ook via de website jeugddienstbrugge.be/kwibus/halloween hun adres registreren. Zo weten we vooraf waar we kunnen aanbellen en ontvang je van ons een leuk startpakket. Bovendien staat op de website alle informatie over het leuke evenement. Je vindt alle info hier terug.

  • Reacties(0)//brugge.frankydemon.be/#post495